Bereikbaarheid

 

Het Netwerk is gelegen op de terreinen van het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde. Ter hoogte van de slagboom die de uitgang van de parking afsluit, ziet u aan uw linkerzijde een wit poortgebouw met een doorgang onder het gebouw door. In de doorgang zelf naar de grote bruine poort, vindt u op de linkerkant de deur naar onze kantoren.


WEGBESCHRIJVING

Met de auto

U bereikt Oudenaarde het gemakkelijkst langs de N60. U volgt Oudenaarde centrum tot aan het rond punt. Daar neemt u de derde uitrit, richting politiekantoor en AZ Oudenaarde.
Gratis parkeren is mogelijk op de brug als u Oudenaarde binnenrijdt. U kan ook aan het rond punt de eerste uitrit nemen en dan onmiddellijk de eerste straat links. Onmiddellijk rechts ziet u een grote parking met gratis parkeergelegenheid. Op donderdagmorgen houdt u best rekening met de marktdag. Parkeren is dan heel wat moeilijker. U kan dan de wegwijzers volgen naar parking Maagdendale.

Met het openbaar vervoer

Onze kantoren liggen op een 15-tal minuten wandelen van het station van Oudenaarde.
Wandel het station uit langs de vooringang en ga rechts langs de spoorweg en de parking van de bussen, verder de straat in. Aan het einde van de straat komt u op een T-splitsing. Steek de weg over en ga naar links. U loopt nu een lange straat door, waarbij u daarna aan uw linkerzijde eerst het Tacambaroplein en wat verder de Markt van Oudenaarde ziet. U blijft de huizen volgen langsheen de markt, tot u aan een hoek komt en rechts een straatje ziet, direct aan de achterzijde van de grote Sint-Walburgakerk. Op de linkerhoek van de straat ziet u een klein cafeetje 'Carillon' dat tegen de kerk aangebouwd staat. U loopt het straatje rechts in en komt aan een pleintje waar u een grote bruine poort ziet die uitgeeft op de parking van het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde. Loop door de poort en direct rechts - nog onder het poortgebouw - ziet u een deur met aanduiding "Netwerk Levenseinde".