Bereikbaarheid

 Kaartje route & parkeermogelijkheden  (pdf)

 

 Met openbaar vervoer

Vanuit Gent Sint-Pieters

Neem bus 65 of 67 richting Zomergem. Afstappen aan halte Appensvoorde in Lovendegem. (Net voorbij garage Crivaco aan Italiaans Restaurant, Il Mare). Na het afstappen ga je terug richting Gent tot aan de verkeerslichten. Daar neem je de straat rechts van jou aan garage Crivaco richting Vinderhoute/Drongen. Dan het eerste straatje links. Je komt op de KMO-Zone – Bilksken. Volg de weg tot aan het containerpark.

 

 Vanuit Gent Rabot

Neem bus 69 richting Waarschoot. Afstappen aan halte Neerstraat in het centrum van Vinderhoute (aan het rondpunt). Na het afstappen ga je over de brug. Juist over de brug neem je de straat aan jouw rechterkant (langs brug weg) en neem je het eerste straatje aan jouw linkerkant. Je komt op de KMO-Zone-Bilksken. Volg de weg tot aan containerpark.

 

Vanuit Eeklo Station

Neem bus 67 richting Gent. Afstappen aan halte Appensvoorde in Lovendegem (Net voorbij Supra Bazar). Na het afstappen ga je verder richting Gent tot aan de verkeerslichten. Daar neem je de straat rechts van jouw aan garage Crivaco richting Vinderhoute/Drongen. Dan het eerste straatje links. Je komt op de KMO-Zone – Bilksken. Volg de weg tot aan het containerpark.

  
 

Met de wagen

Vanuit Eeklo

Neem de N9 richting Gent. Neem voorbij de Supra Bazar de 2de verkeerslichten (aan garage Crivaco) en sla rechts af, richting Vinderhoute/Drongen. Dan eerste straat links. Je komt op de KMO-Zone-Bilksken. Volg de weg tot aan het containerpark.

 

Vanuit Gent

Sla aan de Palingshuizen links af (Richting Eeklo). Dan de baan volgen tot aan de splitsing ter hoogte van Bierstal aan Il Padrino. Neem daar de straat links (langs de Brugse Vaart). Neem de eerste afslag rechts (voor de brug) en dan terug het eerste straatje rechts (Bilksken 36).

 

Van E40 richting Kust / E17 - Afrit Expo via R4

Volg op E40 / E17 de bordjes Expo. Neem afrit Expo en volg vervolgens de bordjes R4 Eeklo/Zelzate. Eenmaal op de R4 richting Zelzate, neem afrit Vinderhoute (1ste afslag na Blaarmeersen). Op het einde van de afrit ga rechts, over de brug tot aan de volgende verkeerslichten en sla terug rechts af. Dan de baan volgen tot aan rondpunt, rondpunt rechtdoor ( 2de afslag), over de brug direct rechts (langs de brug weg). Dan eerste straatje aan linkerkant (Bilksken 36).

 

Van E40 richting Brussel - Afrit Drongen

Neem op de E40, afrit 13 Drongen-Baarle . Rij dan richting Gent tot aan het rondpunt en neem de 3de afslag (aan Pietje Pek), richting Vinderhoute. Ga aan de verkeerslichten rechtdoor. Dan de baan volgen tot aan rondpunt, rondpunt rechtdoor ( 2de afslag), over de brug direct rechts (langs de brug weg). Dan eerste straatje aan linkerkant (Bilksken 36).